Kısa kısa kısacası - 6

Ölümün nereden geldiği önemlidir
TC Başbakanı Sayın Ahmet Davutoğlu, Fransa'da katledilen karikatüristlerin öldürülmesine tepki amaçlı kol kola girdiği birlikte açıklamalarda bulunduğu mevkidaşlarından hangisi ABD'de katledilen gençlerin ölümü üzerine yürüyüşe geçer acaba..

Avrupa ve onun antisosyal çocuğu ABD'nin kime nasıl sırtını döndüğünü göremeyen canları yandığında onlar için ağlayan ve hatta bende sizdenim diyecek kadar basiretsiz olanların sadece sıradan kişiler olduğu bir dünya güzel bir dünya olabilirdi.

Velhasıl abd de öldürülen gençleri görmezden gelenler için;

Siz her ne kadar bende sizdenim desenizde onlar sizi ancak kullanırlar sizin herhangi bir değeriniz onlar nezdinde yoktur..

Bürokratlar
Devlet bürokrasinin yukarıdan aşağıya yönetimi, meyhane yada cami yada tekke yada kahvehaneden birbirini tanıyan tiplerin egemenliğine geçmiş ise fark edin artık şunu ki orada adalet kalmamıştır.

Bir el yukarıdan aşağıya sistemi istediği gibi dizayn etmektedir. .

Hayatta, iktidarda geçici ve sözün özü geçici olan şeylerin hevesine kapılıp alçaldıkça alçalmayın..

Adaleti olmayanın hayrı da şerdir..

Haram imiş
Haram lokma, haram makam, haram yol, haram kazanç, haram yaşam..

Tüm sınavların sorularını çalıp kendi cemaatinden-grubundan-örgütünden tiplere-müritlere-kullara-üyelere peşkeş çekip sonra haram helal - hak adalet - bu taraf o taraf kıyası yapacak rezillere inanan var mı..

Bu arada hedefe giden yolda her bir haltı mübah gören beyinsizlerin yegane çöplüğü bizim ülke..

Bakmayın bazılarının şuan ağızlara sakız edilen cemaate giydirmelerine kendi mensupları için her türlü rezilliği görmezden gelenler sizleride biliyoruz. .

Oğuzhan Eyilik

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Çocuk Koruma Kanunu'na Göre Eğitim Tedbiri Uygulaması

Meslek seçiminde bireysel özellikler

Mazi ve Ati arasında